Smiljanićeva 31, Beograd
011/ 240 62 89
narmush@yahoo.com

Jedna jedina vežba do oblikovane zadnjice…a nije čučanj ni iskorak!?

Jedna jedina vežba do oblikovane zadnjice…a nije čučanj ni iskorak!?

Sigurno ste se pitali koja je to jedna savršena vežba kako biste preoblikovali vašu zadnjicu?!

Iako bi svi mi voleli da postoji čarobni štapić i ta jedna vežba kojom ćete se preoblikovati, u praksi je malo drugačije. Pored čučnja i iskoraka, koji su osnova svakog treninga za ovu regiju, izdvaja se još jedna, na prvi poged bezazlena vežba.

Nikad niste vežbali, ne volite teretanu, nemate vremena/prostora, imate bolove u ledjima/kolenima/zglobovima, sve bi to bili izgovori kod drugih vežbi ali ne i ove.

Mnogi je znaju, drugi potcenjuju a treći je uporno rade. Predstavljamo odizanje karlice u most ili drugim rečima most za zadnjicu

 

Verovatno se pitate zbog čega baš ova vežba?! Pa, kako što je gore napomenutu, pored iskoraka i čučnja, koji zahtevaju odredjeni nivo tehnike, snage, ravnoteže i koordinacije, ova vežba je u toliko jednostavnija i samim tim dostupnija svima. Recimo, to može svako. Pritom pogadjate upravo one mišiće koji formiraju Vašu glutealnu regiju. Te tako postaje “kraljica večeri”…

Glute brigde“, kako je svetski poznata ova vežba, je ta jedna jedina vežba koju možete krenuti već sada da radite i gle čuda, za početak, će vam biti dovoljno tri serije po 20 ponavljanja, 10 minuta dnevno, eto toliko lako.

Kako budete napredovali, možete dodavati teret, raditi na jednoj nozi, raditi za opruženom nogom, raditi na TRX trakama, na steperu, na lopti i time konstantno napredovati.

Na Vama je da krenete koliko sada i budete korak bliže ka savrešenoj zadnjici…

SREĆNO!